Glasögon – en snygg accessoar eller bara ett jobbigt hjälpmedel


Jag har ju haft glasögon i ett par år nu, har de bara när jag läser och sitter framför datorn, gillar inte riktigt ordet läsglasögon men det är väl ungefär den funktionen som min har! 😉  Dessutom tycker jag de är en otroligt läcker accessoar, är till och med sugen på ett par nya som jag såg i reklamen som hyllar fåfängan! 😉 Min sambo är helt tvärtemot han har dem bara för att han måste, men han måste verkligen också för han ser typ ingenting utan. Använder inte jag dem ser jag fortfarande men får huvudvärk efter ett tag av ansträngning.

Sambon har till och med funderat på ögonlaser då han är så begränsad pga sitt synfel, han kan inte ens använda linser pga av hans ögonform och brytningsfel. Eftersom han jobbar med barn(när han inte är hemma och pappaledig vill säga 😉 ) är det ibland väldigt osmidigt att ha glasögon då det är lätt att småbarnahänder är framme och rycker tag i dem. Har fått tips om en klinik som ska ha fått mycket positiv respons på ögonlaser, Novius ögonklinik, ligger dock i storstaden, men det hade nog varit värt att åka lite längre för att undvika misstag, man vill ju inte bli blind. 😉  Men som vanligt när de gäller min älskade karl går beslutsprocessen väldigt långsamt, kanske att han lyckas få till ögonlaser innan han hinner gå i pension. 😂