Fantastisk torsdag!


  God kväll alla härliga människor där ute!

Gud just nu mår jag sååååå himla bra, denna dag har verkligen gått i lyckans tecken, råkade somna när jag liggammade igår så har sovmyst med bönan hela natten, axeln vart kanske inte helt lycklig när jag vaknade och man sover liiite lättare(tur det!) men sååå gosigt! 🙂 Efter den underbara starten blev det en tur till Lund, var dags för återbesök för hjärtultraljud, och förutom en pytteliten grej som gör att vi ska på återbesök om ett år igen såg allt jättebra ut, var så himla skönt!!😃😃 Speciellt som min underbara sambo har spenderat de sista dagarna med att skrämma upp mig med massa hemskheter! 😡

För att fira åkte vi till Nova lund och köpte lite nya kläder till stumpan, så nu är både dop och julstassen klara! 😀 25% rabatt var de också.;) Och ett besök på Pizza hut för mamma! 😄

Dessutom fick jag nu ikväll gjort klart en rapport och lämnat in den, över en dag i förväg(!) inte likt mig men sååå skönt, nu kan jag lägga den kursen bakom mig! 🙂 Gutt värre, hoppas hinna klart de mesta på den andra kursen imorgon så kanske jag för en gångs skull kan få en ledig helg! 😄😄