inlämningsvecka och tremånaderfotografering


aurora - 1 (1)

aurora - 2 (1)

aurora - 3 (1)

aurora - 4 (1)Några ”behind the scen” bilder från hennes tremånaders fotografering för nya headerbilder. 🙂 

God middag!

Denna veckan är och kommer bli intensiv, sista veckan för båda mina nuvarande kurser, nästa vecka är det dags för nya spännande kurser! 🙂 Dessutom har vi inplanerade undersökningar, hovslagare och vi är mitt uppe i dopförberedelserna! Men det är så livet är, allt eller inget! 😉

Blev några fina bilder på våran lilla böna, hon har börjat med en ny grej nu, efter att ha fått sova till halv tio varje morgon och fått ställa klockan om vi ska någonstans innan 12, har hon nu börjat tycka att de är rätt lagom att gå upp lite före sex eller om vi har tur lite före sju! 😛 Men man får mycket mer gjort, så dessa bilder är tagna så fort de blev tillräckligt ljust i lördags! 😄 Visst är hon de mest fantastiska lilla underverk i hela världen? Bara tre månader gammal och redan mer fotogenisk än mammsen! 😄