Nästan 3 månader!


guldklimp - 1 (1) guldklimp - 2Imorgon blir älskade lilltjejen hela 3 månader tiden går verkligen alldeles för fort! :O För att ”fira” detta har vi varit på BVC för vägning och mätning(de roliga) och vaccinering(de tråkiga), hon har gått upp snart 2 kilo(1820g) sen födelse och växt hela 10 cm!! 😍😍Helt sjukt att de kan gå sååå fort! Vaccineringen var pest, blev jätte ledsen sen somnade hon men vaknade när vi kom hem, sen har hon varit ledsen och trött hela dagen, gråtit så fort hon vaknat och bara velat snutta hela dagen. 🙁 Mammas hjärta gråter, men nu vid 17 log hon igen för första gången och känns som hon börjar bli sig själv igen, så skönt, hoppas att de var alla biverkningar hon ska få!

Imorgon tänkte jag att vi ska fira 3 månadersdagen med en fotoshot med sjalarna för lite nya heder bilder! 🙂 Om hon inte får feber eller andra biverkningar såklart! Men just nu jollrar och busar hon som vanligt iaf så håller tummarna. 🙂 Så stay tuned! 😉