Universitetet en drog?


guldklimp - 1God kväll underbara läsare!

Jag börjar fundera på om jag är lite beroende av mina högskolestudier 😛 planen var ju egentligen att jag skulle läsa examensarbetet i höst och vara klar med studierna lagom till nästa år. Men i lördags fick jag en uppenbarelse som jag inte kunde släppa och efter lite trixande gick min plan i lås, jag har nu skjutit fram examensarbetet till vårterminen istället, och fyller istället upp höstterminen med två spännande programmeringskurser. Kan ju låta som att jag skjuter på examensarbetet för att prokrastinera men icke, inte ens jag är så lat, jag vill säga att de är för att få lite mer kött på benen och bli lite mer förberedd och det är egentligen absolut ingen lögn men det finns bara ett enda sant skäl till varför jag vill stanna hemma ännu en termin(tror det blir typ min tolfte..) och det är den lilla guldklimpen på nästan sju kilo som snusar vid min sida. 😍😍

Självklart gör jag de för möjligheten att kunna vara hemma hos min älskade lilla dotter i nästan sammanlagt 11 månader istället för knappt 6. 😀 Känner att ett halvår helt enkelt inte räcker. Dessutom fick jag en riktigt trevlig studiekamrat att göra det med på köpet! 😀 Så bara winn winn idag! Lustigt hur euforiskt glad man kan bli av att få leva som en fattig student för ännu ett halvår! 😛 Hihi men vem behöver pengar när man har kärlek? 😉

Men sen har jag inte fler veckor kvar hos csn så sen får jag allt ge mig ut i arbetslivet, börjar bli dags för mitt första heltidsjobb tycker jag allt! 😉 Natti natti!