En liten bit av lyckan


aurora - 1 (5)God kväll raringar!

Som ni kanske kan se har de skett en hel del förändringar här på bloggen, kände att den behövde ett lyft, speciellt när jag fick reda på att den gamla headern fick folk att fundera på om jag var på knubben igen(!!) vilket jag absolut inte är! 😛 Hoppas ni gillar den! ☺️

Här lever livet loppan, hade aldrig kunnat räkna med att få barn skulle innebära en så stor lycka som det faktiskt har inneburit, jag trodde ju självklart att det skulle bli en underbar upplevelse men också en tuff en. Alla vet ju hur jobbigt det kan vara att bli småbarnsförälder och jag hade verkligen ställt in mig på att det skulle bli mycket jobbigare än det blev. Självklart vet jag ju att vi har en himla tur, våran böna sover sig igenom nästan varje natt utan att vakna en enda gång. Och peppar peppar har vi aldrig haft några problem med amning eller en krånglande mage trots att liten började livet med en väldans massa tilläggsmatning pga den katastrofala förlossningen.

Men tror inte det bara beror på tur och bra genen(sov själv också väldigt bra när jag var liten) att vi har en snäll och nöjd liten pingla utan också på att vi har ett väldigt avslappnat synsätt på föräldraskapet, liten får som hon vill i alla lägen, vill hon amma hela kvällen får hon det. Hon sover i sängen med oss trots rekommendationen är att bebisar bör sova i egen säng, hon är mycket lugnare och tryggare då, och när hon inte gillade barnvagnen började vi bära henne istället, sambon fick en babybjörn av sin syster som liten älskar och jag är ju inne på min andra, tredje och fjärde sjal(men mer om dem i ett enskilt inlägg.

Vi har helt enkelt anpassat vårar liv efter hennes rutiner istället för att försöka lära denna underbara lilla människa våra. Sen att vi båda två kan vara hemma på samma gång tror jag också hjälper otroligt mycket, det blir inte lika intensivt för oss eftersom man kan hjälpas åt på ett annat sätt och vi har dessutom mycket lättare för förståelse för varandra! 😊

Så vad jag ville komma fram till är att jag är mycket lyckligare nu än jag varit på länge(inte för att jag var olycklig innan, nejdå men nu är jag så lycklig att jag nästan är euforisk!).