Att klä en liten docka! 2


Esprit-Hm

De fem till vänster, Esprit, de fem till höger Hm.

Det är otroligt fascinerade vad man tappar lusten att köpa kläder till sig själv efter att man fått barn(kan ju bero på att jag har ett antal graviditetskilon kvar visserligen 😉 ), babykläder är så otroligt mycket sötare och man behöver inte bekymra sig över om de sitter bra eller inte för allting blir superfint på min underbara lilla tös! 😍 Så medans jag själv knappt har två olika par brallor som passar sitter jag och dreglar över hur mycket supersöta höstkläder jag vill köpa till min lilla tjej! 🙂

Kollaget ovan ser ni ett par favoriter som jag skulle vilja lägga till i hennes höstgarderob, dessutom växer hon så det knakar så om hon inte ska gå med rumpan bar (nej så illa är det såklart inte, är bara lite dramatisk, lättare att övertyga sig själv om man kan få shoppa mer på de sätter 😉 ) i höst ”bör” jag allt ta och klicka hem lite av det! 😋 Speciellt de übersöta manchesterbyxorna med blommor på och de helt underbara sneakerskängorna från esprit, som är väldigt nödvändiga då mina lilla tös inte ens kan krypa än! 😉

Men visst är det helt otroligt, hon är inte ens 2 månader gammal och har redan kläder i 62 och 68, bodysar är nu nästan uteslutande 68, förutom två favoriter som är lite mindre men som tur är väldigt långa så de passar iaf! 😉 För de är inte bädden som är problemet utan längden, sist vi mätte henne på bvc för två veckor sen var hon hela 61 cm(6 cm på 6 veckor!!) och imorgon är det dags för ny mätning, superspännande(!) och jag tror inte trenden har tagit slut för de känns som hon bli längre för var dag som går! 😉


2 tankar om “Att klä en liten docka!

Kommentarer är stängda.