Bil-inlägg


 Halloj! Long time, no see! 

Helt otroligt vad dagarna flyter förbi utan att man får något vettigt gjort överhuvudtaget! 😝 Och upptäckte fort att blogga och amma är verkligen inte enkelt och ärligt talat det är inte mycket annat jag gör på dagarna heller, har fått en gullegris med stort snuttebehov! ☺️ Men jag njuter av varenda minut, att vara mamma är verkligen helt underbart och våran lilla dotter är så himla rar! Men därför bloggar jag nu från bilen när jag för en gångs skull har fria händer. 😂 

Pinglan hon växer och frodas, blev fem veckor igår, helt otroligt vad tiden går fort, förra vecka var hon hela 60,5 cm lång, växt 5,5 cm på fyra veckor! Går upp gör hon också jättebra, inte konstigt med tanke på att hon ser det som sin livsuppgift att suga ur mig alla extra kilon jag la på mig under graviditeten, hann komma över 29 på slutet så finns lite att ta av. 😜 Det är väl det som är den ultimata fetsugningen?