Varför ska man sova?


 Jisses vad annorlunda livet blir med ett litet pyre! Går verkligen inte att föreställa sig vad som ska ske innan man är mitt uppe i det! Första veckan var hon gudasnäll och var bara vaken när hon ville ha mat eller ren blöja sen somnade hon om så gott så, sov i babynesten utan problem i 3-4 timmar i stöten. ☺️ Sen fick vi en mindre amningskris, antagligen pga en stark gryta och lite förvirring mellan napp, flaska och bröst. Men de gick rätt fort över igen, gäller bara att vara lite envis. 😊 

Sedan igår har vi dock kommit in i en nya fas, inte sova-fasen, hon vill bara snuttamma heeeela tiden, somnar hon så vaknar hon igen efter mindre än tio min och blir otröstlig om hon inte får komma tillbaka till bröstet direkt, helst innan. 😜 Himla tur de går att liggamma annars hade jag varit en zombie. 😝 Men nu börjar de bli längre mellan snuttningarna och där med också längre sovstunder, efter all vakenhet måste hon vara dötrött! Otroligt glad för min amningskudde med Mumindalen-tryck på, utan den hade mina armar ramlat av nu! 😜 Och lilla snäckan tycker den är himla nice att sova på också. ☺️ 

Men trots sömnbrist och lite förtvivlan när hon är otröstlig är det otroligt underbart och mysigt med denna lilla krabat. 😍😘