Ja nu så har vi en bebis! 2


bebis250715 - 1God middag alla underbara där ute!

Det känns fortfarande lite konstigt att tänka att denna lilla(ja inte så lite egentligen medelåldern för henne vikt är ca två månader… 😉) varelse har legat och blivit bakad i min mage i 42(!!) hela veckor, trots att jag har haft över tre dagar på mig att komma till den insikten! 😉 Kanske har det med att göra att jag sov mig igenom själva utdrivningsfasen(kejsarsnittet) men vem bryr sig idag får jag iaf ta med mig henne hem och komma ur bb-bubblan! 😀 Själva förlossningen håller jag på att skriva ner men det kommer bli en lång historia(det var en lång förlossning) så de tar lite tid och av någon anledning känner den lilla sköna bönan av när jag börjar skriva för då vaknar hon och vill ha mat(lika hungrig som mammsen var när hon var i den storleken! 😉) så nu är det snuttepaus som gäller! 😄😄


2 tankar om “Ja nu så har vi en bebis!

  • Annalena Johansson

    Stort och varmt GRATTIS till er!

    Nu blir inget sig likt…….bara mycket härligare 😀

    Annalena, Leif, Albin och Bamse

Kommentarer är stängda.