Mage vecka 42!


mage42 - 1

Hade verkligen hoppats att inte längre ha en gravidmage denna veckan, men enligt bm kommer jag antagligen ha även en nästa vecka… Har nu en inbokad tid på förlossningen om exakt en vecka, inte för igångsättning utan bara för kontroll så allt ser bra ut, då kommer jag vara +15. Sambon har lovat att ta ledigt från jobbet för att vara med, himla rart och en väldans tur för säger de att allt ser strålande ut och skickar hem mig vet jag inte vad jag gör alltså! 😈 👿 Sååååå trött på att vara gravid och ha ont hela tiden, kan väl antingen få riktigt ont(= förlossning) eller få slippa smärta tills det är dags?! Kan väl inte vara för mycket begärt! 😛

Blir inget nytt om minimonstrets utveckling, för just nu står den still hon blir bara större och fetare inget mer.. 😛 Något som däremot utvecklas åt rätt håll är Lauras sår som håller på att krypa och läcker ihop fint, sååå himla skönt att hon blivit av med infektionen! 😀

Dags för sängen, syns kanske på bilden att jag behöver det! 😉 Håll tummarna att jag vaknar i natt/morgonbitti med härliga värkar! 😉 God natt!