2,5% för mycket och en vecka över tiden… 2


1025 - 1Morgon..

Idag kunde jag verkligen varit på bättre humör, med tanke på hur otroligt gott jag sov i natt borde jag dansa fram men icke, man blir verkligen knäpp så här på slutet, hade mycket hellre vaknat i natt av smärta som jag gjorde igår… Måste vara enda gången i livet som man längtar efter smärta, ja om man inte är masochist då! 😛

På dagens schema står bra en enda sak, tid hos bm, vill verkligen inte gå dit, är så trött på att höra hur perfekt hon har det där inne och säkert vill stanna en vecka till minst… Visst är det bra att hon har de bra, men hon hade haft de minst lika bra på utsidan och så hade jag sluppit jättemagen! Men samtidigt då hade hon ju inte kunnat komma åt mina revben lika bra som hon gör nu! 😛

Jo en sak till ska jag göra, har gjort en stor kanna med hallonbladste som står och drar nu, brukar låta den dra i minst 1 timme, ju längre desto bättre effekt hoppas jag! 😉 När den kylts ner i kylskåpet(för vem orkar dricka varmt te nu?!) brukar jag blanda det med hallonsaft blir faktiskt väldigt gott inte så sötsliskigt som saft kan bli men inte heller så beskt som teet är naturligt. 🙂 Tänkte försöka få i mig större delen av kannan idag, känner att jag dricker för lite och ju mer oxytocin desto större chans att något händer, så två flugor i en smäll! 😛


2 tankar om “2,5% för mycket och en vecka över tiden…

 • Jennie

  Hej!

  Här kommer en till som är i precis samma sits som dig. Har också gått exakt en vecka över tiden idag. Och jag känner att modet sjunker i takt med att dagarna går. Jag trodde den lille skulle komma för tidigt pga mkt sammandragningar. Men tji fick jag. Var till min bm igår och hon konstaterade att den ännu var rörlig, min tapp var totalt omogen och bakåtvänd så hon kunde inte göra en hinnsvepning. Så för min del riktar jag nu in mig på igångsättning nästa vecka.

  Men är skönt att läsa om andra som också gått över tiden. För just nu känns det som att man kommer vara gravid för evigt…!

  Kram

  • Emily Inläggsförfattare

   Hej!

   Blev ett lite sent svar här, hoppas såklart du redan fått ditt barn nu, men annars välkommen i sena klubben, det låter verkligen precis som du beskriver min situation! Dock kan jag inte riktigt ställa in mig på igångsättning då man här i Ystad inte sätter igång förrän något är fel vilket gör att jag i princip kan vara gravid för evigt även om jag försöker inbilla mig att de faktiskt kommer sätta igång mig innan jag går in i vecka 44 iaf…
   kram

Kommentarer är stängda.