Antagen med villkor!


selfie110715 - 1God middag världen!

Här kommer ett inlägg som förhoppningsvis kommer handla om något annat än att gnälla över min stora mage! 😉

i förrgår kom äntligen antagningsbeskedet inför höstterminen studier, hade det inte varit för att jag väntar så intensivt på att minimonstret ska komma ut hade väntan på de beskedet varit precis lika intensivt! 😉 Däremot blev beskedet lite chockande, kom in med villkor på den kursen som jag ville komma in på, Data- och systemvetenskap III(30hp), vilket är lite lustigt då jag absolut uppfyller behörighetskraven;

Studenter som läst på annan ort skall vara godkända på 60 hp (A-B-nivå) i data- och systemvetenskap.

Men samtidigt kan de bero på att jag var behörig med villkor innan jag fått in de sista 2,5 hp jag behövde eller så har de fler krav som att kurserna måste vara kompletta eller hur uppdelningen mellan A och B-nivå ska vara, min är för tillfället inte riktigt 50/50 har en mer på A-nivå än B. Har iaf mailat och frågat så får vi se vad de säger, då vet jag också mer vad jag behöver lägga krut på i sommar! 🙂 Studiemoralen är sådär när jag knappt når tangentbordet på datorn och magen ligger och trycker på trackpaden hela tiden så musen är all over the place! 😛

Om studiemoralen kommer bli bättre med minimonstret på utsidan? Jag tror faktiskt det, för då är vi två som kan pyssla med liten och då blir det lättare att fokusera. 😊 Dessutom är det ju så de kommer fungera till hösten så lika bra att träna lite innan. 😉

Dessutom var jag struken från två kurser, de ena tycker jag verkligen jag uppfyller kraven på och den andra kom jag in på förra hösten men nu helt plötsligt uppfyller jag inte kraven längre, hur i hela friden gick de till?! Men de var bara två reservkurser så eftersom jag kom in(nästan iaf) på mitt förstahands val spelar de ingen roll, bara otroligt skumt! 😖