Kasta boll!


kastaboll - 3 kastaboll - 2kastaboll - 1 kastaboll - 4 kastaboll - 6 kastaboll - 5kastaboll - 7

God kväll söndag!

Men det helt underbara vädret det har varit i helgen passade jag på att ta med kameran under en av våra turer ut för att kasta boll, Mini älskar verkligen att kasta boll! 😉 Helt perfekt att kunna motionera henne utan att jag behöver springa själv, för de är jag ingevidare på just nu! 😉 Hon börjar bli stor nu lilla mini, men hon är fortfarande bara knappt 2/3 så stor som mammsen, hon är den enda i kullen som fick minigenen från pappsen så tror inte hon kommer bli så mycket större! 🙂

Förutom turerna med hundarna har det inte hänt mycket i helgen, den gravida kvinna här har ungefär lika mycket uthållighet som en fiskpinne i denna värmen! 😛 Jo en sak till har jag gjort, jag har klippt min lilla häst, hon vägrade släppa pälsen så kände att det helt enkelt blev för varmt för henne att behålla pälsen, då hennes sjukhage är lite extra het. En hel skottkärra med hår blev det! Jobbigt som sjutton var det men himla tur jag gjorde det för samtidigt upptäckte jag att hon hade ett rejält sår under hakan som behövde en  del tlc, alltid ska de vara något känns det som! Släcker jag en eld börjar de brinna någon annanstans! Hoppas verkligen detta är det sista för ett tag fram över, som tur är verkar detta såret inte göra ont iaf för jag får tvätt och fixa hur mycket jag vill utan att hon bråkar! 🙂