Mage vecka 40!


mage40 - 1God kväll fina läsare!

Idag känns allt verkligen hopplöst, ljustet i tunneln känns otroligt långt borta, kommer säkert behöva vara gravid i fyra veckor till… 🙁 Trodde inte jag hade satt så stor tilltro till hinnsvepningen som jag måste ha gjort, för jag blev otroligt besviken när den inte gick att genomföra, var helt enkelt inte ens nästa tillräckligt mogen för den… Piss. 🙁 Så min dröm om en 4 juli-bebis kan jag nog glömma, med tanke på det pyttelilla som hänt med en veckas förvärkar skulle de krävas ett år till innan allt är klart… Jag verkligen känner hur optimismen flödar just nu! 😛

Jaja jag kommer iaf närmare målet även om det skulle visa sig att jag går över 21 dagar tillslut kommer hon ut på ett eller annat vis! Och med 6 dagar kvar till bf ska jag väl inte ta ut förlusten i förskott! Har ju faktiskt kommit in i vecka 40, vilket är den sista veckan för många så får väl hålla tummarna att något händer under denna vecka! 🙂 Så här skriver 1177-vårdguiden om minimonstret och graviditeten denna veckan;

Barnets utveckling

Ett foster väger i genomsnitt ungefär 3,6 kilogram och är cirka 51 centimeter långt, men vikten och längden kan variera mycket. Moderkakan väger runt ett halvt kilogram. Den kommer att fortsätta att ge fostret näring ännu en tid.

I gravidkroppen

En del har redan fött barn vid den här tiden. Men för andra kan det dröja ännu längre innan förlossningen sätter igång. En graviditet varar oftast från 37 till 42 veckor. 

De var väldigt sparsamma denna veckan kan man säga! Men det var allt jag hade att säga, ska försöka återkomma på bättre humör imorgon! 😉