Liten röd. 1


selfie - 1 (5)

God morgon fina läsare!

Min gårdag slutade nästan lite väl spännande! 😳 Efter att ha varit i stallet och gett Laura sin kvällsmedicin stannade jag en stund och diskuterade med stallvärden så det blev ganska sent innan jag kom iväg. På vägen hemåt fick jag syn på en röd katt som jag sett ganska många gånger tidigare, tror han är en sommarkatt som någon har övergivit, ser redigt tilltufsad ut och jag har blivit lika ledsen varje gång jag ser honom. 🙁 Har försökt fånga in honom tidigare men det har gått sådär även om han verkar vara ganska tam, men igår var han lite extra tillgiven och kom och strök sig mot min hand, hur kan man inte smälta liksom?! 😍 Så jag chansade och tog upp honom, tror det hade gått bra om jag bara kommit upp direkt men bulan gjorde de lite svårt och jag vinglade till vilket lillkillen inte riktigt gillade så de slutade med ett par rivsår men höll kvar mitt grep och fick in honom i min bil! 😀

Kan ju säga att jag var lite nervös när jag satte mig i bilen, har nog aldrig kört så försiktigt i hela mitt liv, visste ju inte om han var van vid att åka bil så lite nervös att han skulle bli hysterisk, men han satt så snällt på hatthyllan hela vägen! 🙂 Verkar vara en jätterar kille, så kan verkligen inte förstå hur man kan ha övergivit honom(förstår inte hur man kan överge någon alls, finns det någon annan idé som är så usel som att skaffa en sommarkatt??) hoppas bara vi kan hjälpa honom, just nu bor han i stallet och varvar ner lite efter gårdagens bravader så vi ska undersöka honom närmare idag. Håll tummarna att han mest är tovig, sliten och tunn.


En tanke om “Liten röd.

  • Johanna

    Hej. Såg din blogg där du skrivit om att du tyckte om russkiy toy. Jag söker just nu fodervärd till en långhårig russkiy toy tik. Maila gärna gör mer info om du är intresserad. Kram

Kommentarer är stängda.