97,5% och bara en vecka kvar


 God kväll fina läsare! 

Nu är det verkligen löjligt nära slutet, hade man bara kunnat sagt att hon kommer ut till BF också så hade det känt ännu närmare! 😋 Men en sak som är säker, denna månaden kommer hon, även om jag går över maxtiden kommer hon ändå komma denna månaden, det känns rätt betryggande. ☺️

Vecka 39, kan sammanfattas med bara ett ord, förvärkar! Har haft onda förvärkar till och från varenda dag i ganska exakt en vecka, superjobbigt då de aldrig utvecklas till något vettigt utan gör bara att jag får sämre sömn och ännu mindre gjort på dagarna. Men tydligen kan de hjälpa till att förbereda och ska ju till bm imorgon så får se vad hon säger om det hjälpt något, hade varit nice om smärtan inte varit helt onödig! 😝

Natti natti imorgon kommer en ny magbild. 😋