Mage vecka 39!


mage39 - 1God kväll världen!

Här kommer förhoppningsvis näst sista eller ännu hellre sista magbilden! 😉 Märks mycket att magen har sjunkit för ingen tröja räcker över hela magen längre! 😛 Hoppas verkligen det betyder att hon snart vill slinka ut för det börjar bli jobbigt att riskera att blotta magen hela tiden! 😛 Men att gå in i vecka 39 ger väl lite känslan av att det snart är dags! 😉

Detta skriver 1177-vårdguiden om minimonstret denna veckan;

Fostret väger omkring 3,2 kilogram, är ungefär 50 cm långt och är nu förberett för sin födelse. Via moderkakan har fostret fått mycket näring och antikroppar. Det kommer att skydda barnet den första tiden.

Fostrets hjärna utvecklas hela tiden och kommer inte att vara färdig förrän barnet är runt två år. Tånaglarna har vuxit ut nu och täcker hela tån.

Känns helt otroligt att jag skulle ha en halvmeter lång person där inne, inte konstigt att det är svårt att bocka sig! 😛 3,2 kilo är däremot inte alls svårt att förstå, magen är verkligen sjukt tung nu! Min rygg kommer definitivt bli glad när hon bestämmer sig för att komma ut till oss andra! 😉

Jag har haft lite mindre förvärkar idag tyvärr, mest drygt ont och känns inte ett dugg hoppfulla tyvärr, men förhoppningsvis betyder det att jag kan göra något vettigt imorgon iaf! 🙂