Underbara midsommar!


midsommar - 1 (1) midsommar - 2 midsommar - 3 midsommar - 4God middag underbara läsare!

Hoppas ni också hade en lika underbar midsommarhelg som jag hade, har verkligen njutit varenda del av den, ja förutom starten då, min lilla häst Laura har fått fång och fick i torsdags en ny medicin då den gamla inte gav tillräckligt bra resultat, dock fick hon en liten reaktion på den och vi spenderade större delen av torsdagskvällen med att oroa oss och övervaka henne. Enligt veterinären  finns det tydligen inte så mycket man kan göra om en häst får en allergisk reaktion(?!), hon sa att hon kunde komma ut och sätta dropp men det var också typ allt. Som tur var gick anfallet över så fort jag torkade bort medicinpulvret från hennes mun. 🙂

barnvagnsmobil - 1Svampar, stjärna, bollar(längst ner).

Men tillbaka till alla härligheterna, förutom underbar midsommarmat(minus nubben 😉 ) mängder av jordgubbar och långpromenader med hundarna så fort det varit uppehåll har det även blivit en hel del sofftid när regnet har öst ner! 😛 Har hittat en ny favoritserien, Grimm, sambon är inte lika frälst men jag är helt fast, superspännande med en härlig touch av de övernaturliga! 😀 En del virkning har det också blivit, nu när vi fått hem barnvagnen kunde jag äntligen göra klart barnvagnsmobilen, först blev den alldeles för stor, så typiskt mig att vilja gör för mycket! 😛 Men efter att jag kortat ner den lite tyckte jag den blev superfin! 🙂 Länkar till mönstren hittar ni under bilden! 🙂

Idag har jag gjort en ny rejäl omgång hallonbladste, har blivit helt tokig i det! 😀 Och tänkte nu sätta igång med nästa virkprojekt, en giraff i samma färger som bollarna ovan! 😀