Hämtat barnvagnen och bb-väskan!


barnvagn - 1God morgon underbara läsare!

Igår var vi äntligen iväg och hämtade den underbara barnvagnen!! Den är verkligen ännu finare än jag hade vågat hoppas på och så himla smidig att köra och fälla ihop för att få in i bilen. Dock är den stor(!!) och vi tänkte oss inte för och tog sambons bil som är mindre än min och då fick vi fälla hela baksätet för att få med allt, förvisso kommer vi ju inte ta med båda sittdel och liggkorg samtidigt i framtiden men ändå! 😉 Ska bli spännande att se hur den blir i min bil, har bara utgått från måtten på hemsidan, vi provade bara i sambons bil för där var det tveksamt med måtten och den gick den inte ner i bagagen, man kan ju inte fälla sätena varje gång man ska iväg med barnvagnen, då får ju dessutom inte hela familjen plats, så hoppas verkligen den går in i min bagage! Men man kan supersmidigt ta av alla hjul som gör den ganska mycket mindre så hoppas det inte ska bli några problem! 🙂

Tillsammans med vagnen köpte vi också en matchande skötväska som jag tänkte ha som bb-väska och iom att jag gick in i vecka 37 igår känns det som det är dags att börja packa den! 🙂 Har skrivit en lång lista med allt som ska med, har forskat mycket och inspirerat av allt från gravid-appens lista till blondinbella tips om bb-väska! Så hoppas jag är ordentligt förberedd, i annat fall har vi ju bara fem min hem så då får väl sambon hämta sånt som saknas! 😉 Men till att börja med måste jag tvätt alla babykläder och grejer, så det ska jag göra nu! 😀