90% klart och bara 4 veckor kvar!


90 - 1God morgon fina läsare!

Sista dagen i vecka 36 är här, nu är 90% avklarat känns underbart att se den siffran framför mig även om det såklart betyder att 10% är kvar, men jag menar har jag klarat 90% ska jag väl fixa de sista 10% också! 😉 Även om alla bara måste påminna mig om att jag har de värsta veckorna kvar framför mig och att jag verkligen borde ställa in mig på att jag kommer gå över tiden en vecka eller två! Jo för de räcker inte att jag har de tungt och jobbigt utan jag måste dessutom gå och vara deppig över något som kanske inte ens kommer ske?! Visst är det vanligt att förstagångsmammor går över tiden men de kan man väl tänka på när man är där och inte en månad innan? Finns det något mer onödigt än att oroa sig i onödan?

Eftersom jag nu är ledig och det äntligen börjar bli lite varm kan jag inte se hur detta skulle kunna bli de värsta veckorna alltså, jag kan ju bara ligga och njuta av livet för fulla muggar! 😉

Vecka 36 har varit en ganska bra vecka, det enda jobbiga är att jag de senaste dagarna haft lite problem att andas när jag ska sova, lite jobbigt men eftersom jag somnar ganska lätt iaf har de inte varit något jätteproblem. Har dessutom börjat få ganska livfulla drömmar också, hade en del babydrömmar i början men nu var det länge sen, men i förrgår drömde jag att jag fick barn, gjorde inte särskilt ont då jag typ halvsov mig genom förlossningen(födde dessutom hemma i sängen) och de jag var mest upptagen med efteråt var hur blodig jag hade blivit i håret(?!) haha och i natt firade jag att bebisen var ute med att typ röka en miljon cigarretter, mådde as-illa när jag vaknar då röken gör mig illamående! 😛 Haha det undermedvetna är verkligen fascinerade! 😛 Dock blir jag lika besviken varje gång jag vaknar och inser att hon inte kommit ut än! 😛

Men nu ska jag alldeles strax redovisa(sista momenten i en av kurserna) ska bli skönt att lägga den bakom mig! 😀 Så see u later! 😀