Två kursmoment – check!


selfie 8/6God morgon finisar!

Med knappt 45 min tillgodo fick jag lämnat in båda mina kursmoment som jag hade satt som mål att hinna med denna helgen! 🙂 Kändes otroligt bra att jag faktiskt hann med, och ännu gladare blev jag när jag loggade in i morse och såg att båda kursmomenten redan hade blivit godkända dessutom!! Det kan man kalla snabba bud! 😀 Bara att hålla tummarna att de registrerar in poängen lika fort så jag lugnt kan räkna med att komma in på mina val inför höstterminen också! 🙂

Lite synd var det att helgen försvann i ett töcken och förutom ett par turer med hundarna spenderade jag hela helgen i soffan med datorn i knäet! Men helt klart värt det och från och med idag går jag ju in i min mammaledighet så nu kan jag vara med i verkligheten igen! 😉 Självklart ska sambon vara borta extra länge idag bara för det! 😉

Ska nog kunna roa mig själv iaf, har massa roliga gravidsaker som jag skjutit upp tills nu när jag är mammaledig, så som att tvätta alla übersöta bebiskläder, hämta barnvagnen, sy inredningen till den och börja fundera på var vi ska göra av alla bebisgrejer! 😀 Det känns som denna vecka inte kan bli annat än bra! 😀