Bm-besök vecka 36 – check! 2


selfie46 - 1God kväll raringar!

Denna dag har verkligen varit sådär då jag har en hemsk huvudvärk sen igår kväll som vägrar släppa, men största ljusglimten har verkligen varit besöket hos Bm, allt såg jättebra ut, precis som vanligt, de enda var väl att huvudet fortfarande var lite rörligt vilket kan i absolut värsta fall få navelsträngen att trilla ner och bli klämd mellan huvudet bäcken när förlossningen sätts igång, men hon trodde hon skulle ha sjunkit ner så huvudet bara är ruckbart till nästa gång så är nog ingen fara! 🙂

Hjärtljuden lät väldigt bra, glömde fråga om pulsen dock, sf-måttet låg på 36, ligger kvar överst på normalskalan. Tror mitt blodtryck låg på 121/78 och 121 i hb så borde egentligen inte få huvudvärk av att glömma att ta järntabletterna men det får jag iaf! :O Denna gången har jag gått upp mycket mindre än vanligt vilket var väldigt skönt då min viktuppgång har varit helt hysterisk hela våren, hoppas detta kommer hålla i sig, behöver verkligen inte gå upp mer! 😉


2 tankar om “Bm-besök vecka 36 – check!

Kommentarer är stängda.