87,5%, nu är det bara 5 veckor kvar!


875 - 1

God morgon underbara läsare!

Då har ännu en vecka passerat, känns som det går ganska fort nu, eller ja inte under tiden men varje gång jag skriver att ännu en vecka har gått blir jag förvånad över att de redan gått en hel vecka sen sist gång! 😀 Från och med imorgon behöver jag iaf inte oroa mig för att behöva åka till någon annan förlossning än den i stan annat än om det är fullt! Men de får vi hoppas de låter bli, dock fick jag höra på vattengympan att förra sommaren fick de skicka 10 par till Köpenhamn(?!) för de var fullt överallt! :O Obehagliga tanke!

Denna vecka har inte varit någe vidare, har haft mer ont i fogarna än vanligt och mått allmänt sämre än många andra veckor, tur att jag både haft morgondagens delmål och nästa veckas mammaledighet att se fram emot annars vet jag inte om jag ens hade kommit ur sängen vissa dagar! 😛 Haha nä riktigt så illa har de kanske inte varit plus att jag oftast mår som bäst på morgonen, det är snarare på em/kväll som jag börjar må pyton.

Men i och med att ännu ett delmål blir uppfyllt imorgon behöver jag ett par nya, på måndag tex när det exakt en månad kvar men det är ju väldigt nära så behöver ett lite längre ifrån, om tre veckor räknas lilla busungen som fullgången och då ska jag prova varenda husmorsknep som finns för att starta förlossningen! 😉 Har inte allt för stor tilltro till såna metoder, tror mycket på att knodden kommer när hon har tänkt iaf men det ger mig lite förhoppningarna och något att fördriva tiden med på slutet! 😉