Sista pluggeveckan!


sprukentele - 1Roligare start på sista studieveckan kunde man ju ha! 

God morgon denna lagom dystra tisdag!

Gårdagen hade många både upp och nedgångar, studierna gick långsamt, av någon anledning brukar de göra de på måndag, vilket inte är nyttigt för stress nivån! :O Men sen var jag på härlig vattengympa för gravida, måste säga att jag har börjat älska att vara i vattnet, så himla härligt att känna sig lätt och inte ha ont någonstans! 😀 Synd bara att de går över så fort man går ur poolen, plus att jag tror jag överansträngde mig lite så fick löjligt ont på kvällen att jag knappt kunde sova. 🙁 Och för att göra det hela ännu roligare tappade jag min telefon i backen från knappt en meters avstånd och hela skärmen sprak, den till och med släppte lite på ena sidan! Precis vad jag behöver, mer utgifter!

Som tur vad spenderade vi kvällen med att grilla med grannen och hennes übergulliga lilla son, svårt att vara deppig när det står grillat med potatisgratäng på menyn och trevlig sällskap gör de ju aldrig sämre! 😉

Idag ska göra ett bättre jobb med mina studier och lämna in min stackars telefon, känner mig helt handikappad utan den! Hoppas de kan laga den här i stan så jag slipper köra till Malmö iaf! Lika bra att sätta igång med en gång! 😉

Mindre än en vecka kvar på terminen nu! Nästa vecka börjar min semester/lov/mammaledighet! 😀