Jag är klar, phu!


tentaSelfie - 1God middag denna underbara fredag!

Äntligen kan jag lägga tentan bakom mig! Visade sig att jag borde oroat mig mer för mina kunskaper inom området än att jag var tvungen att skriva på engelska! Hoppas verkligen att poängen kommer räcka till men tvivlar lite. Jaja nu behöver jag inte fundera mer på den iaf och de är otroligt skönt! 🙂 Bara att hålla tummarna att jag kan casha in 4,5 hp i datavetenskap i och med den! 🙂

Firade att jag var klar med digestive och massa ost! 😀 Gott gott, lite extra glad blev jag när jag fick ett meddelande från läraren i kursen som jag bara har en redovisning kvar i att han skulle ordna ett tillfälle att redovisa i nästa vecka! 🙂 Så skönt! 🙂 Varar ner med lite virkning nu, men katten är snart klar och då sambon ska ut på afterwork i kväll tänkte jag fortsätta pluggandet, hoppas bli klar med projektetarbetet denna helgen så har jag bara tre labbar kvar av denna termin! 😀 Tur att det inte är mer med tanke på att terminen tar slut nästan vecka! 😉

Eftersom jag var så djupt nedgrävd i tentapluggandet igår hann jag inte med veckans magbild så den kommer idag istället, om en liten stund bara! 😀 Helt otroligt att jag nu är i vecka 35!! Snart är hon här! 😉