85% och bara sex veckor kvar!!


85 - 1God kväll underbara läsare!

Uppe i allt tenta-krångel och pluggande och virkande har jag nästan på att glömma bort att idag har jag uppnått 85% av graviditeten! Bara 15% och sex veckor kvar, nu känns det som tiden går väldigt fort, men vet inte om det kanske beror lite på att terminen snart är över också och har miljoner saker kvar som ska hinnas med! :O

Men det ska nog lösa sig, det gjorde de iaf med tentan, så på fredag slipper jag åka till Uppsala och behöver bara köra bort till  forum Ystad som ligger typ fem min bort!! Såå otroligt skönt! 😀 Men inte konstigt att det var krångel, då det  visade sig att  huvudläraren i kurs hade avlidit! Blev otroligt chockad när jag fick de beskedet, verkligen ingenting som ens jag med min livliga fantasi kunde föreställa mig! :O Fruktansvärt tragiskt. 🙁

Nu kom jag av mig lite, iaf idag är det bara 42 dagar kvar, imorgon går jag in i vecka 35, bara en vecka kvar tills jag får föda i stan och imorgon får jag också börja dricka hallonbladsteet men kommer nog vänta tills på fredag efter tentan, vill inte riskera att sova dåligt dagen före en tenta! 😉 Katten har förresten nu ett huvud, en kropp och 1 1/2 ben, lite mer än jag hade tänkt men har ändå hunnit med massa pluggande också så det är helt okej! 🙂 See u in the morning! 🙂