Ett söndagsprojekt


    God kväll alla finisar!

Detta är vad jag har pysslat all min lediga tid med sen i söndag, vet egentligen meningen att det bara skulle vara ett söndagsprojekt men av någon anledning kunde jag inte sluta när jag väl börjat! 😉 Sambon fick välja mellan denna barnvagnsmobil och en med übersöta ugglor på, med tanke på vilken mario-nörd han är var valet inte svårt. 😉 Studierna uppskattar det inte direkt, men så mycket strul och stress som jag haft med tentan på fredag kände jag att jag behövde tänka på något annat! 😌 Men mer om det imorgon, finns en väldigt förståelig förklaring till krångligheterna! 

 

 Nu har jag ett nytt projekt på gång, snubblade över denna katt, som är heeeelt underbar, och kunde inte låta bli att sätta tänderna även i den men ska försöka virka lite mindre nonstop på den så jag hinner med lite annat också. ☺️ Börjar fundera på hur graviditeten har gjort mig så himla pysslig? För i vanliga fall har jag verkligen inte ro till att virka hela dagarna i enda men nu är det rena drömmen(?!) 😜 Jaja får väl passa på så länge de varar. See u in the morning!