Slösöndag!


eurovision - 1 eurovision - 2Mitt soffsällskap! 😉

God morgon söndag!

Idag känner jag mig nästan lite bakis, inte för att jag druckit såklart utan för att gårdagen var så intensiv att jag är helt slut i både knopp och kropp idag! 😛 Så idag blir en ganska slö dag, halvligger i soffan och kikar på reprisen av Eurovision, vi såg den igår med men orkade inte sitta uppe för hela programmet så missade att Måns vann! Lite synd men det gör det ju rätt mysigt att kika på reprisen idag, som att se en film man vet kommer sluta lyckligt! 😉

Sen får vi se vad resten av dagen kommer innehålla, hoppas jag orkar med lite plugg men framförallt vill jag komma ut i det underbara vädret, de kanske kan väcka mig ur zombie-tröttheten! 😉 Det är dagar som idag jag saknar att inte kunna hälla i mig stora mängder kaffe! 😛 Får inte ens ta ginseng, är som att man bara måste var halvsovande under hela graviditeten! 😝

Men det kanske är för att få en kaffe-detox så kaffet ska göra mer nytta sen när man inte får sova alls? 😉 Fast samtidigt är det inte rekommenderat att dricka mycket kaffe när man ammar för då kan knodden bli övertrött och skrikig.. Lätt ska de inte vara! 😛