Svärmor på besök!


Babyklader - 1God eftermiddag!

Nu har jag börjat lugna ner mig efter morgonen irritationen, kom fram till att det finns saker man inte kan styra över och då är det bara att göra vad man kan sen släppa dem, vänta och se vad som händer! 🙂

Efter besöket hos bm igår kom svärmor på besök och hon hade med massa fina grejer till lillan, extra glad blev jag över den stora uppsättningen kläder hon hade med som typ fyllde upp alla behov som vi hade kvar! 😀 Även om det nog finns en lite risk att de får följa med något übergulligt bebisplagg till med hem, känns det skönt att veta att vi inte längre saknar något! 🙂

Babyklader - 1 (1)

Speciellt dessa byxor/leggings är ju helt underbara, hoppas bara lillan inte hinner växa ur dem innan hon får en chans att använda dem om det blir en varm sommar! 😉 Vilket i-landsproblem va? 😉 Nu får vi bara hoppas hon inte visar sig vara en liten pojke(är ju ändå en 3%-ig risk för det), för då blir det en väldigt rosa pojke! 😉