Hjälper inte att det är fredag!


tiredMorning.

Denna dag kunde nog börjat bättre, natten har varit ganska kaotisk, så är trött som sjutton, dessutom har jag mått pytonilla hela morgonen, hoppades på att lite frukost skulle hjälpa, det gjorde de inte…

Har spenderat större delen av morgonen att leta runt på världens rörigaste hemsidor efter någon annan möjlighet att nå min lärare, efter flera obesvarade mail, ang tentan nästa vecka utan något vettigt resultat… Börjar bli frustrerande desperat känner jag, men nu är det liksom bara en vecka kvar och att jag ska behöva lägga minst 1500 spänn och över ett dygn på en tenta bara för att jag inte får tag i läraren driver mig till vansinne! 😡

Så nu har jag mailat studievägledarna igen, för de svarar iaf på mail, men vad jag nu kunde läsa så jobbar de bara mån-tors så kommer antagligen inte få något svar förrän på måndag… Suck vad trött jag blir när saker ska krångla så runt studierna! 🙁

Men nu borde jag ta tag i ett projektarbete i en annan kurs i stället för att älta detta krångel! Återkommer senare med ett par otroligt söta presenter som knodden fick av svärmor igår! 🙂