Taskig start på dagen!


selfie - 1 (4)Blev en riktigt djupdykning i sminkväskan idag för att pigga upp mig och trolla bort nattens sömnbrist!

God middag fina läsare!

Börjar få svårare att sova bekvämt nu och att ligga och dra mig i timmar som jag brukar göra på torsdagar är inte lika trevligt längre då jag måste byta ställning typ hela tiden vilket har börjat bli superjobbigt. 🙁 Så kom ur sängen tidigare än vanligt idag, men i retroperspektiv önskade jag att jag legat kvar ett tag till för vad jag var tvungen att göra direkt när jag gick upp knäckte humöret rätt bra!  😟

Ska till bm i eftermiddag så var tvungen att ställa mig på vågen, hade hoppats att den senaste veckans minskade aptit skulle ha bromsat min ganska skenande vikt men icke sa nicke hade gått upp precis lika mycket på dessa två veckor som på de förra två.. woho eller not.. Så jäkla tröttsamt att behöva få dem siffrorna tryckta i ansiktet varje gång jag ska till bm, förstör liksom hela känslan av att åka dit över huvudtaget. Visst kan de vara viktigt att mäta för att kunna upptäcka havandeskapsförgiftning, men finns så många andra indikationen på det också att jag tycker man kan slippa ännu en påminnelse om att man växer så de knackar, kan liksom se det iaf, tack så mycket…

Men nu ska jag sluta gnälla, om förhoppningsvis 7 veckor kan jag äntligen få börja se lite minus på vågen igen och en fantastisk liten varelse börja sitt liv. 🙂 Så fort jag varit hos bm kommer veckans mage! 😉