82,5% avklarat och sista dagen i vecka 33!


825  - 1

God morgon underbara läsare!

Idag började min fina sambo lite senare än vanligt så blev en extra lång mysmorgon! 😀 Morgonen har helt overkligt blivit min favorittid på dygnet, hur gick det till(?!) med tanke på att jag alltid har varit morgontrött och en riktigt kvällsmänniska! 😉

Ännu en vecka avklarad och idag går jag alltså in på sista dagen i vecka 33, imorgon är det dags för v 34(rätt logiskt va? 😉 ), nu är det bara 7 veckor kvar tills hon är färdigbakad och förhoppningsvis vill titta ut! 🙂 Och nu är det bara 2 veckor kvar tills jag är garanterad att få henne i stan! 😉 Dessutom är det nu under 50 dagar kvar! 😀

Vecka 33 har varit en ganska lugn vecka, ja gravidmässigt alltså ;), hormonerna har lugnat ner sig igen, känner inte för att böla stup i kvarten(såååå skönt), hungern har också minskat lite grann är inte konstant hungrig som jag varit de senaste månaden, men om de beror på att illamåendet har ökat eller om magsäcken helt enkelt inte har någon plats alls längre vete skam. 😉 Eller så kanske lillknodden inte har riktigt lika stor energibehov längre, vem vet! 😛

De enda negativa med denna vecka är att smärtan under revbenen på vänster sida kommit tillbaka, de gick nästan över när jobbet minskade och jag började passa mig för att äta för mycket åt gången, men nu kommer smärtorna titt som tätt, ofta vid sänggång, vilket verkligen inte är bra för sömnen! 😝 Hoppas de snart släpper igen! 😉