Hallonbladste….


hallonblad

God middag fina läsare!

Köpte en påse med hallonbladste i förra veckan efter att ha läst om alla positiva saker som de kan göra, så som;

  • ge en lite kortare och smidigare förlossning
  • stimulera så amningen lättare kommer igång
  • påskynda läkningen efteråt

Man ska egentligen inte börja med teet förrän i vecka 35, men blev så sugen på att prova igår och tänkte en kopp kan ju inte göra så mycket, i slutet ska man dricka 4-5 koppar om dagen så vad kan en fnuttans kopp göra?! Teet var helt okej, verkligen något jag utan tvekan kan få ner flera koppar om dagen längre fram, speciellt om med en gnutta honung i! 🙂 Men gud vad fel jag hade att en kopp inte skulle ge effekt, blev fullrulle där inne, både liten och livmodern satte igång värsta träningspasset, såklart drack jag teet precis innan sänggång, så även om det inte gjorde speciellt ont, var det väldigt svårt att sova! :O

Så vaknade som en levande zombie i morse, och trots både en stor kopp kaffe och en härlig dusch vaknade jag aldrig till liv! Men en tre timmars powernapp på soffan gjorde susen och nu känner jag mig som en ny människa! 😉 Kommer nog dock inte dricka teet fler gånger precis innan jag ska sova, det var en väldigt dum idé! 😉 Men väldigt roligt att se teet nog fungerar! 🙂 Så kommer absolut börja med det igen i vecka 35, bara 9 dagar kvar! 🙂

Men nu blev ju hela dagen ganska framskjuten, så har massor att ta tag i! Men rätt mysigt att somna till ösregn och vakna till strålande solsken! Hoppas de håller i sig! 😀