Supermysig födelsedag!


utstallning - 1 utstallning - 2 utstallning - 3Mini på första, Nopplis på de två andra, lustigt att bilderna på Nopplis blev mycket bättre än på Mini! 😛 

God morgon måndag!

Idag är jag så himla uppåt, gårdagen var helt underbar, och denna vecka kommer också bli helt great! 😃 I eftermiddag är det dags för en ny omgång av föräldrakursen, på onsdag ska vi på bb-visning och på torsdag ska vi till bm igen! 😊 Så en riktigt bebisvecka! 😊 Imorgon når jag dessutom en ny milstolpe, 50 dagar kvar, helt otroligt att det redan gått 230 dagar! 😃

Utställningen igår gick jättebra, domaren var otroligt trevlig och Mini visade sig från sin allra bästa sida och vann allt hon kunde få, BiR valp, 1:a plats och HP. 😃 Dock kom de ett ösregn precis innan Nopplis skulle in på banan så hon var lite kinkig och ville inte alls visa upp sina fina trav så den fick hon dålig bedömning på. Så hon fick bara en 2:a plats och very good i bedömning, men tiken som slog henne var superfin och blev champion igår så man kan ju säga att konkurrensen var tuff. 😉 Men överlag hade vi väldigt tur med vädret och fick faktiskt njuta av solen en bra stund, när vi åkte hem ösregnade det! 😛

På hemvägen åkte vi inom city gross och köpte på oss färska bullar, massa goda pålägg och fika(tror vi var rätt hungriga! 😉 ) som vi kalasade på när vi kom hem innan vi somna i soffan av matkoma! 😛 Resten av dagen gick i ganska lugnt tempo, kikade på mina tecknade favorit-filmen, öppnade paket, fick massage och åt en underbar middag och glasstårta! Helt enkelt perfekt! 😊