Projekt vagga in progress!


vagga första lagerEfter första lagret, nu ska den bara torka sen ska jag ge mig på nästa. 😋

God kväll love!

Sambon stack ut och flög direkt efter morgonkaffet så jag satt och visste inte riktigt vad jag skulle hitta och fick då ett otroligt sug efter att plugga(?!), hade egentligen tänkt ha en pluggfri helg bara för att ladda om och få lite ny energi så jag orkar ta tag i det som finns kvar på terminen! Men får man ett sug på att plugga känns det ju otroligt korkat att inte utnyttja det så det har blivit plugg typ hela fm, känns bra värre! 🙂 När suget gick över passade jag på att åka ut till min lilla häst medans vädret fortfarande var great, vilket jag är sjukt glad för nu då det har blivit rätt kallt och mulet! 😛

Nu efter lite städning föll andan på att börja måla vaggan, färgen har stått så länge i hallen att när vi lyften upp den kunde man tydligt se var den hade stått i dammet… 😳 Så man kan säga att de var dags! 😉 Vit blir den, kom fram till att vi vill ha en färg som ljusar upp så mycket som möjligt i sovrummet! 🙂 Skulle den ha matchat resten av inredningen skulle vi målat den svart, men ärligt talat hitta man en svart vagga hos någon annan är familjen Addams? 😉 Blev snarare inspirerad att måla om resten av inredningen i sovrummet vitt också, tror det hade blivit superfint, men ett steg i taget, kanske kan bli ett projekt när jag gått på mammaledighet ett par veckor och håller på att krevera av tristes! 😉

Ett lager målat, vi tänkte den skulle torka ordentligt innan vi målar nästa denna gång, förra gången blev de nog lite för tidigt så var trixigt att få det jämt, denna gången vill jag ha det hundra procent perfekt. Jag menar inget annat än perfektion är bra nog för min lilla prinsessa så vi tar lager två imorgon! 🙂