Bristningar och Remescar


remescar-stretchmarks

God eftermiddag raringar!

Fick ganska tidigt bristningar på brösten, var väl knappast glad för det då jag aldrig fått bristningar tidigare och hade hoppats att jag hade snälla gener på den fronten men tji fick jag! Men det kom jag över ganska fort då det ändå är en ganska dold kroppsdel som få någonsin kommer få se, har även fått något som ser ut som jag varit i bråk med en katt på höften och skinkan, men de är väldigt ytliga och i ett par shorts kommer ingen se dem heller om de blir något större kvar när de bleknat! 🙂

Men magen har hållit sig slät och fin så höll verkligen alla tummar och tår att de skulle hålla i sig, kanske lite naivt med tanke på hur stor den har blivit men bristningar ska ju vara något hormonellt så hoppades att storleken inte skulle ha någon betydelse(ordvitsen oavsiktlig)! 😉 Men i tisdags fick jag en liten chock när jag titta mig i spegeln och upptäckte att ett spindelnät-liknande mönster av bristningar börjar framträda på undersidan av min mage(= en bit under min naveln) kan inte se dem annat än när jag tittar i spegeln, vilket nog är tur nu för annars hade jag nog inte gjort något annat är stirrat på dem hela dagen och hoppats att de skulle försvinna framför mina ögon! 😛

Fick tipset av en av mina underbara gravida vänner på fb att testa Remescar, det hade hon gjort när hon gjorde samma hemska upptäckt och hennes bristningar hade då försvunnit igen! 😀 Tror knappast jag har samma tur, men den är ju även för att förebygga så har jag lite tur kanske de iaf inte växer eller blir djupare. Står på förpackningen att man ska få upp till 50% mindre bristningar på 28 dagar så ska taen bild på min mage(ja och även de andra ställena jag har bristningar på) sen och igen om 28 dagar så får vi se om de fungerar! 🙂 Någon annan där ute som har testat Remescar eller något annat som ni tycker har funkat på bristningar? 🙂