80% idag!


80 - 1

God morgon kära läsare!

Sista dagen i vecka 32 är här, nu är det exakt 8 veckor kvar till bf, 80% av graviditeten är över och vi är inne på de sista 20 procenten! 😃 Måste säga att det blir lättare och lättare att vara gravid, psykiskt iaf ju närmare bf vi kommer, om bara 5 veckor beräknas min lilla knodd vara fullgången och får gärna komma ut när som helst! 😊 En liten bebis till midsommar hade ju inte varit helt fel! 😊

Hoppas verkligen humörsvängningarna går över nu när jag går in i vecka 33, för de är otroligt tröttsamma, står att perioden mellan vecka 28-32 är en rejäl tillväxtperiod för knodden och kan ge extra hormonsvängningar, bara att håll tummarna att de pratar om vecka 27+0 – 31+6 och inte vecka 28+0 – 32+6. 😝 Den som lever får se helt enkelt, men idag känner jag mig iaf mer som mig själv så det är ju ett gott tecken! 😊

Idag ska bli en helt studiefri dag, nästan, ska köra två simulationer för att få fram ett par bilder som ska vara med i min redovisning och ifall läraren har tid för redovisningen idag blir det såklart redovisning idag med! 😉 Utöver det ska jag ta tag i lite andra ärenden, boka klippning, hämta ut en babybox, möte med min arbetsgivare och få klart mina inkomstuppgifter till fk så jag kan ansöka om föräldrapenning! Är bara knappt en månad kvar nu, känns som jag har en otroligt tur, min första riktiga ledighet kommer bli nästan tre månader lång och under hela sommaren!! Hur flytigt är inte det? Behöver dessutom inte ta ledigt från skolan, så skönt! 😊