Jag tror att jag är klar?! 2


labuppgift - 1Framsidan till min pp-presentation. 😊

God kväll underbara läsare!

Efter mycket om och men tror jag faktiskt att jag är klar med evighetsuppgiften, sitter nu bara och finputsar de hela lite och funderar på om jag glömt något som jag kan lägga till i min slutsats som kanske känns en aning tunn. Som den perfektionist jag är vill jag alltid göra uppgifterna lite bättre, lite snyggare och lite fylligare men har gett mig själv dagen ut att pilla med de sista sen blir den inlämnad, är redan nöjd med den så hoppas bara läraren gillar den också! 😀 Samtidigt lägger jag sista handen vid powerpoint-presentationen också, den fick bli ganska enkel, eftersom redovisningen bara ska vara 5-10 min lång och vi har fått order om less is more på den så tror jag enkelt blir bra! 😊 Nu är det bara att hålla tummarna att läraren har tid för lite redovisning imorgon också så är hela kursen klar sen! 😀

Nu ser det ljust ut för att jag ska få bli snygg i håret till min födelsedag också! 😀 Ja om frisören har tid innan min födelsedag vill säga, annars får jag bli snygg i håret till sambons födelsedag istället, han fyller ju 11 dagar efter mig! 😉


2 tankar om “Jag tror att jag är klar?!

Kommentarer är stängda.