Måndag morgon har guld i mun! 


selfie - 1 (3)

God morgon raringar!

Då vart vi inne på ännu en ny vecka, tror denna veckan kommer bli extra underbar, har massa roliga saker inplanerade, som tex att vi ska på hundutställning på min födelsedag, dessutom börjar vattengympan för gravida idag och jag ber till gudarna att min fina nya baddräkt hinner komma! Dessutom jobbar sambon kort vecka, så kommer förhoppningsvis få spendera lite extra mycket tid med honom! 😊 Det är aldrig fel! 😉

Dessutom kommer jag ju nå 80% denna veckan så känns som det bara finns positiva saker att fokusera på! 😊 Dessutom har jag så gott som lovat mig själv att jag ska få klippa mig, väntar nog lite med slingor/blekning då jag tror mitt ofärgade hår börjar locka sig(hoppas, hoppas) och vill se om de blir riktiga lockar av det innan jag behandlar det! 😊 OM jag blir klar med evighetsuppgiften vill säga! Annars får jag ha ett fågelbo på huvudet ett tag till! 😝 Så blir som en liten muta/födelsedagspresent till mig själv! 😊

Time to get to it! Hoppas ni får en härlig start på veckan, om inte försök rada upp roliga saker som händer under vecka så blir det lättare att inte slinka ner i måndagsdeppen! 😊