Tidig morgon!


mini - 1 (2) mini - 2 (1)Varför gnäller du matte, klockan är ju ändå nästan 5. 😜

God morgon lördag!

Idag tyckte Mini att vi skulle gå upp klockan 4:45!!! Och trots att jag bönade och bad älsklingen att vi skulle krypa ner i sängen och somna om igen efter morgonpromenaden fick jag nöja mig med kompromissen morgonkaffe och mys i sängen! 😉 Inte helt fel de heller men börjar redan bli trött igen! 😛

Sambon har gett sig ut för en heldag med jobb på fältet så jag satsar på att äntligen få klart den hemska evighetsuppgiften som jag tror börjar äta upp mig inifrån! :O Den ska bli klar det bara är så, har så mycket annat jag också vill hinna med innan terminen tar slut vilket bara är knappt en månad kvar till! :O För det hade verkligen varit en riktigt katastrof om jag har uppgifter kvar när terminen är slut, det är ju samtidigt som jag ska gå på mammaledigt och då vill jag liksom ha lite ledigt! 😉 Nä men då tänkte jag ta hand om att de sista fixet som ska göras runt prinsessans ankomst, så som att virka den andra filten, sy sängkläder till barnvagnen, tvätta allt i tyg, hitta bra ställen för de babysaker som jag ännu inte fått packat upp utan fortfarande ligger nedpackade i walk-in-closet(kaos-rummet är en bättre beskrivning just nu) m.m. 😊 Och om jag hinner, tänkte jag virka ett par leksaker också och en barnvagnleksak. 😊 Känns som lagom ansträngande uppgifter när magen blivit så stor att jag antagligen inte kan se golvet. 😝