Dags att börja planera födelsedagsfesten!


ferrari-ny-bild segway-goteborgmerskarmflygTre upplevelser jag tror nästan alla män hade uppskattat: Köra sportbil, en segwaytur och skärmflygning!

Fest i brist på bättre ord, eftersom ingen av oss dricker för tillfället! 😉 Nä men sambon fyller ju år om ett par veckor och det börjar bli hög tid att planera vad jag ska ge honom i födelsedagspresent! Som vanligt har han ingen aning om vad han skulle kunna vilja ha, iaf ingenting inom min priskategori, tänker definitivt inte tömma mitt sparkonto precis innan jag ska gå på mammaledigt för att köpa något svindyrt plan! 😛

Och eftersom detta antagligen kommer bli sista gången vi kan göra något gemensamt bara han och jag på ett väldigt bra tag tänkte jag att en upplevelsepresent kunde varit en smart idé! 🙂 Så jag surfade in på upplevelse.com för att kolla in vad de hade och jag hittade en massa roliga saker, bestämde mig nästan för en så den tänker jag inte berätta om, ifall sambon mot förmodan skulle kika in här! Vill ju inte förstöra överraskningen! 😉