Mage vecka 32


magevecka32 - 1Batteriet på kameran dog så detta var enda bilden jag hann ta! 😛 

God middag underbara läsare!

Denna dag började superhärligt med lång sovmorgon, vaknade inte förrän vid halv 10, så himla skönt att känna sig utvilad! 🙂 Dock fick jag inte mysa med hundarna särskilt länge innan jag var tvungen att pallra mig ur sängen då jag inte kunde hitta en enda bekväm ställning utan att någon muskel i ryggen protesterade ordentligt, och det fortsatte tyvärr kan inte hitta någon bekväm ställning i soffan heller! Sitter jag upprätt mår jag pytonilla sitter jag mer bakåtlutad får jag ont i ryggen och har svårt att använda datorn! 😝 Så studsar typ upp och ner för hålla ryggontet och illamåendet på en så låg nivå som möjligt men ändå få något gjort över huvudtaget! 😏

Och har faktiskt äntligen blivit klar med ännu en del på uppgiften jag jobbar med, nu är det bara analys och skriva ihop rapporten kvar, kan jag bara få analysprogrammet att funka som jag vill ska jag nog hinna klart idag! ☺

vecka32 - 1Idag går jag ju in i en ny vecka som varje torsdag, nu är jag inne på vecka 32, och idag ska vi åka till bm, från och med nu blir det mer täta besök, varannan vecka istället för flera månader mellan, ska bli superspännande och får det verkligen att känns som det börjar hända grejer! 🙂 Kul kul, så här skriver 1177 vårdguiden om bebisen i vecka 32;

Fostret väger cirka 1,8 kilogram och är runt 44 cm långt. Hos vissa kan barnet redan ha lagt sig med huvudet nedåt, för andra dröjer det längre. Några få foster fortsätter att ligga med stjärten nedåt ända till förlossningen. Det är vanligare hos förstföderskor att barnet lägger sig med huvudet nedåt tidigt.

Fostret börjar bli för stort för att röra sig fritt i fostervattnet och sparkarna blir mer som knuffar.

Snart väger hon förhoppningsvis två kilo!! Får se vad bm säger om huvudet, men var rätt säker på att hon lagt sig neråt för ett par dagar sen, men nu är jag mer osäker. Trodde knuffarna skulle göra mindre ont än sparkarna och såg framemot det men är absolut ingen skillnad hon är precis lika hårdhänt iaf! 😜 😍 Dock är det ashäftigt att kunna putta tillbaka och faktiskt känna henne med handen, haha uselt beskrivet men det är coolt iaf! 😉