Bm-besök och asos-shopping!


asosmothershoppingDagens shopping på asos, baddräktens överdel, underdel, amnings-bh, shorts, ankeljeansen.

Dagens besök hos bm gick strålande, alla värden såg jätte bra ut, blodtrycket låg på 118/81, vilket faktiskt är lägre än vanligt. 😋 Hjärtljuden fick knodden beröm för, för att de var så otroligt jämna och fina, sf-måttet hade dock pikat lite till 33 cm, var 27 cm i slutet på vecka 28 och istället för att följa mitten kurvan tangerade det den övre kurvan. Men samtidigt körde busfia upp gumpen längst upp i livmodern precis när bm skulle mäta så hon trodde det var därför de var lite högt. 😝

Sen fick jag även tre tider för vattengympa, skulle egentligen vara fem men två krokade med föräldrakursen(såklart, känns som ju mindre planerad tid jag har desto mer krockar de få tillfälle jag har 😝) men men tre är alldeles tillräckligt med tanke på hur trött jag blir av allting. Och för att fira att allt såg bra och nu när jag behöver en baddräkt så blev det en expressbeställning  till Asos för den fina baddräkten jag hittade där. 😊 Ja och lite annat blev det också som ni kan se i kollaget ovan. 😋