Vacker onsdag och livet på BB


selfie - 6maj2015God morgon underbara världen!

Vilket fantastiskt väder vi har idag, skulle helst bara vilja kasta ifrån mig skolböckerna, greppa hundarna och spendera hela dagen utomhus! Det hade varit underbart! 😀 Men mina skolresultat hade inte mått bra av det, så får njuta här inifrån och ha det som motivation för att jobba på så bra och effektivt som möjligt så jag kanske hinner komma ut och njuta i eftermiddag om jag blir klar! 😀

Har på livet på BB i bakgrunden, många i min stödgrupp kikar på den serien men vet inte om den är så nyttig att kika på, är otroligt många skräckexempel med, visst för att göra bra tv måste det väl var lite extra extremt men att kika på en kvinna som skriker sig igenom heeeeela förlossningen känns inte så motiverande för en annan! :O Hon slutade inte ens skrika när barnet hade kommit ut, när alla säger att smärtan släpper?! Visst betvivlar att chanserna är särskilt stora att det skulle bli så för mig, men kan ju inte direkt säga att jag ser fram emot förlossningen mer nu! 😉

Nepp men nu var det väl dags att ta tag i studierna så jag blir klar någon gång! 😉 See u later, återkommer senare med mina tankar om 77,5 % och 31 fullgångna veckor som jag uppnått idag! 🙂