77,5% och 31 fullgångna veckor!


77,5 - 1

God eftermiddag darlingar! 🙂

Har tagit en liten paus från pluggandet då lillknodden är helt tokig där inne och gör det otroligt jobbigt för mig att koncentrera mig! 😛 Just nu är det högersidan som gäller, stup i ett, känns ungefär som någon som kör armbågen i sidan på mig! 😛 Med jämna mellanrum känns det som hon ska krypa ut ur min navel också, det är en spännande och inte helt bekväm känsla! 😛 Ska försöka filma hennes bravader sen så håll utkik på Instagram ifall jag lyckas! 😉

Idag är min sista dag i vecka 31, vilket betyder att det bara är fyra veckor kvar tills jag går in i den ”säkra perioden” som jag skrev om förra veckan, det är alltså mindre än en månad kvar nu! 😀 Men till BF är det ju fortfarande 9 veckor kvar, men även där krymper det och på fredag är det exakt två månader kvar! Fast om hon kommer när jag vill var det två månader i förrgår! 😉

77,5 % känns inte som något speciellt tal men samtidigt betyder det att det bara är en vecka kvar till 80% och då känns det som man kommit superlångt ju! 😱😍 Längtar ihjäl mig! Nu ska jag ta mitt vilddjur och ge mig ut i stallet! 😉