My new hair!


13julia-roberts Julia-On-friends-julia-roberts-9552605-1008-758 Julia-On-friends-julia-roberts-9552644-1008-758

God morgon måndag! 🙂

Ny vecka och vad passar då bättre än en ny frisyr? Min nya frisyr hittade jag faktiskt i ett gammalt avsnitt av vänner, den serien är verkligen en riktigt guldgruva av läckra frisyrer, alla ser alltid sååå himla snygga ut i håret! 😀 Har tidigare haft Jennifer Aniston som inspiration men denna gången fick det bli Julia Roberts, hur snyggt är inte hennes hår?! 🙂

En ganska lagom stor förändring dessutom, efter att min kropp gått från rak till hill valley känner jag att jag inte orkar med några fler gigantiska(i dubbel mening 😉 ) förändringar. Och att byta hårfärg helt när man är gravid känns bara dumt då det inte är säkert färgen tar jämt så snorklade runt på Pinterest efter en läcker inspo-board på den gylleblonda färgen jag vill ha;

Follow Emily Elmseld’s board Blonde-mapp on Pinterest.

Nu ska jag bara dra på mig leopardpälsen och leta upp ett gathörn så jag har råd också! 😉 Men först ska jag nog plugga lite! 😉 Hoppas ni får en härlig start på nya veckan, i em ska vi på första tillfället av föräldrastöd i grupp(föräldrautbildning) och på torsdag ska vi på ett nytt besök på bm så denna vecka tror jag kommer bli great! 😀