Föräldrakurs


God kväll finisar!

Jisses vad trött jag blev efter att bara sitta i ett rum med lite andra gravida och lyssna på en barnmorska som berättar om trevliga och hemska saker som kan hända under en förlossning! :O Alla de andra kvinnorna hade jättesmå magar trots att de ska ha före mig, jag var typ näst sist i gruppen och näst störst, och hon som var störst ska ha först så det var ju rätt naturligt… Nejdå kände mig inte alls som en elefant… 🙁

Visst har folk reagerat på att jag är stor men trodde verkligen inte jag var så stor, mindre nice för självförtroendet, men men borde inte bekymra mig så mycket, om lite drygt 2 månader krymper den igen! 😉 Förhoppningsvis har min lilla pärla lite extra space i min stora mage iaf! 😉

asosbaddrakt

Sitter nu inne på Asos och fönstershoppar gravidkläder för att pigga upp mig själv, hittade denna superfin baddräkt(egentligen linne och trosa) som jag bara sååå vill ha men samtidigt vet jag inte om jag kommer att bada överhuvudtaget innan det är dags, och då känns det som ett ganska onödigt köp.. Fick visserligen ett recept på vattengympa för gravida men samtidigt sa hon att det var bråttom då säsongen snart är slut men har inte hört av dem sen dess och det var rätt längesen nu så undrar om de ens kommer bli tid till det..

Får nog ta och sova på det! 🙂 God natt darlingar! 😀