Hjärntrötthet!


moi-005.jpg moi-001.jpgTB – från en tid när jag var snygg i håret! 😉 

God kväll härliga läsare!

Har suttit nästan hela dagen och programmerat, känns riktigt bra, då jag fått gjort klart all kod, är nästan nöjd med dem, så tillräckligt acceptabel får dem räknas som! 😉 Nästa steg är att analysera överföringarna mellan de olika programmen jag har gjort och då måste jag använda ett program jag inte använt innan, som dessutom inte är särskilt användarvänligt! Blev trött bara av att titta på det typ! 😛 Det känns som hjärnan är helt full för idag! 😛

Kanske inte så konstigt med tanke att jag jobbat på detta nästan nonstop hela veckan. Så istället för att slita vidare på kvartsfart tänkte jag att jag skulle göra något som inte kräver huvudet överhuvudtaget, att spåna fram idéer för hur jag fixa mitt hår! Var en halv evighet sen jag klippte mig sist så känner att det är dags att fräscha till mig, dessutom vill jag hinna med det innan knodden kommer fylla varenda sekund av mitt liv! 😉 Återkommer när jag bestämt mig! 😀