Baby moodboard


babymoodboard

God morgon söndag!

Känns lite konstigt att det nu är söndag, kändes som söndag hela gårdagen också, trots att jag försökte övertyga mig själv om att det såklart bara var lördag gick söndagskänslan inte ur kroppen! Som att den är ännu vrångare nu när den är gravid! 😛

Men nu är det iaf söndag och då det är helt underbart väder ute kommer jag inte få se sambon på hela dagen och eftersom jag inte fick gjort något på mina studier igår har jag dubbelt så mycket att göra idag! Ni kan ju tänka hur uppåt och motiverad jag känner mig! 😉 Så för att peppa upp mig själv lite satt jag inne på bigbaby.se och plockade ihop lite grejer till en ”babygrejer att köpa lite efter förlossningen”-moodboard då jag redan köpt nästan allt som man bör ha hemma tills det är dags och lite till! 😉 Förutom möjligtvis barnvagnsleksakerna, en sån behöver jag, men är lite sugen på att prova och sticka en själv först! 😉 Gymmet däremot tyckte jag var otroligt finurligt, både med upphöjda kanter som hon inte kan rulla iväg och att det var även leksaker på ”golvnivå” så hon har något att pilla med också! 🙂

Lika bra att komma igång med studierna, med lite tur kan jag vara klar innan dagen är slut! 😉 Hoppas ni får en underbar söndag eller iaf som jag får gjort allt som skulle varit gjort tidigare i veckan! 😉